سمبوسه ای خوشمزه با گوشت چرخ کرده

در خیلی از مناطق کشور سمبوسه یه میان وعده بسیار خوشمزه و دلچسبه اما مطمئناً سمبوسه ایی که امروز واسه شما عزیزان آماده کردیم بسیار خوشمزه تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنین …

سمبوسه ای خوشمزه با گوشت چرخ کرده

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده
  • ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • روغن روغن زیتون واسه سرخ کردن مواد
  • یه دوم فنجون (حدود ۴۰ گرم) پنیر چدار رنده شده
  • ادویه واسه طعم دار کردن به اندازه لازم
  • ۸ تیکه نون مکزیکی
  • ۲ عدد آوکادو پوست کنده و خرد شده واسه تزئین
  • چند برگ گشنیز واسه تزئین
  • خامه ترش به اندازه لازم واسه تزئین
  • مدت زمان لازم واسه جفت و جور: ۲۰ دقیقه

روش درست کردن سمبوسه :

۱-اول ماهی تابه رو با گرما بالا گرم کرده و بعد گوش چرخ شده رو در اون ریخته و با قاشق چوبی اون رو بهم بزنین تا تیکه ها گوشت از همدیگه جدا شن. حدود ۵ دقیقه به این کار ادامه داده تا گوشت تغییر رنگ بده. بعد ادویه رو اضافه کرده و اجازه بدید که یه دقیقه خوب با گوشت ترکیب بشه. حالا گوجه فرنگیای خرد شده رو هم به بقیه مواد اضافه کرده و حدود ۵دقیقه اجازه بدید که خوب ترکیب شن. (احتیاجی نیس با سرعت مواد رو هم بزنین) بعد از  ۵دقیقه مواد رو از روی حرارت ورداشته و ۵دقیقه کنار گذاشته تا کمی سرد شن.

۲-ماهی تابه دیگری رو ورداشته و پس از گرم شدن مقداری روغن داخل اون بریزین و شعله گاز رو برروی گرما متوسط بذارین. یه تیکه نون رو ورداشته و داخل ماهی تابه بذارین و بعد مقداری از مواد (گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی) رو برروی نون بذارین.  بعد مقداری از پنیر چدار رو برروی مواد پاشیده و در حدود ۱دقیقه اجازه بدید که نون برشته شه(طلایی شدن نون). پس از اون طرف دیگه نون رو هم کمی برشته کنین. پس از برشته شدن نون، اون رو از ماهی تابه خارج کرده و در ظرفی قرار داده تا گرم بمونه. باقی مواد رو هم به همین صورت برروی نون بذارین.

۳-واسه تزئین و خوش طعم کردن، درآخر آوکادو و برگای گشنیز رو ترکیب کرده و به همراه خامه ترش برروی ساندویچای جفت و جور شده بذارین.

نکته: اگه به تصویر بالا دقت کنین میفهمید که این غذا در واقع یه نوع سمبوسه خوشمزه س و واسه جفت و جور اون، بجای به کار گیری نون مکزیکی، می تونین از نون لواش هم استفاده کنین.

روش درست کردن ماهی سوخاری پفکی خوشمزه با طعم گردو

چیجوری غذاهای خوشمزه و سالم درست کنیم؟

آشپزی مدرن شکل های جور واجور غذا با گوچت چرخ کرده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *